Gyurcsány polgármestere bevallotta, hogy az Amnesty-vezér testvérének ügye a külföldi kampányfinanszírozással függ össze - videó

Gyurcsány Ferenc, DK
Vágólapra másolva!
Szaniszló Sándor DK-s polgármester szerint az Amnesty-vezér testvérének büntetőügye összefügg a külföldi kampányfinanszírozással. Bár napról-napra újabb hajmeresztő részletek kerülnek nyilvánosságra az ügyvédi praxisától eltiltott Vig Mórról, a harcos jogvédő Vig Dávid testvéréről, egyelőre azonban még rejtély, milyen kapcsolat van a számlagyárügy és a baloldal külföldi kampányfinanszírozása között - írja a Magyar Nemzet.
Vágólapra másolva!

A Magyar Nemzet riportere a fővárosi közgyűlés előtt arról faggatta Szaniszló Sándort, hogy mi a véleménye a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) által őrizetbe vett, majd később letartóztatott Vig Mór ügyéről. A politikus leszögezte, a Demokratikus Koalíciónak semmi köze nem volt ezekhez az ügyekhez, amelyek külföldről származó kampányfinanszírozást érintenek. A meglepett újságíró azonnal visszakérdezett, jól érti-e, hogy a polgármester az Amnesty-vezér testvérének az ügyéről beszél, amire a politikus egyértelmű választ adott: „Minden mindennel összefügg". Nézzék meg a videót.