Budapest

Március 15. - A megszokott munkarend szerint szállítják el a hulladékot a fővárosban a hétvégén

A személyesen felkereshető ügyfélszolgálati irodák és a telefonos ügyfélszolgálatok azonban zárva tartanak.

2024.03.14 05:30MTI

A nemzeti ünnepen és a hétvégén a szokásos munkarend szerint szállítja el a szemetet az FKF Hulladékgazdálkodási Divízió - tájékoztatta a Budapesti Közművek szerdán az MTI-t.

Március 15-én a nemzeti ünnep ellenére a kommunális és a szelektív hulladék elszállítását a szokásos pénteki program szerint végzik. Március 16-án a szokásos szombati, március 17-én a vasárnapi program szerint viszik el a szemetet - írták.

Szombaton valamennyi, vasárnap pedig az öt kiemelt forgalmú hulladékudvar várja a lakosokat.

Március 15-17-én azonban a személyesen felkereshető ügyfélszolgálati irodák és a telefonos ügyfélszolgálatok zárva tartanak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.