Mennyit ér egy barátság?

2024. feb 20. 17:35
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Blikk kommentár

Blikk kommentár

Az ember a családját nem válogathatja meg, a barátait azonban igen, ezért is fordul elő gyakran, hogy egy barátság túlél házasságokat, családi kapcsolatokat. Az azonos érdeklődési kör és a hasonló értékrend hoz össze minket, ezért különösen nagy dolognak kell történnie ahhoz, hogy egy barátság tönkre menjen. Fodor Zsóka és Várkonyi András ráadásul több évtizedes barátságot tudhat maga mögött, párosuk pedig legendássá vált az országban.

Mégis, most úgy tűnik, elszakadt ez az értékes kötelék, ami minden bizonnyal mély nyomot hagy mindkettejükben. Az elmúlt évtizedek és a megannyi közös élmény azonban nem foszlik szét egy csapásra, az emlékek immár örökre összekötik őket és ezen az sem változtat, ami a jelenükben zajlik.

Azt mondják, a gyász sokféle lehet, hisz nem csak a halált, de a válást, a munkahely elvesztését és egy barátság végét is meg kell siratnunk. Ez a folyamat pedig talán segít abban is, hogy tisztábban lássuk a helyzetet és benne a saját szerepünket, hibáinkat, amiket elkövettünk. Fodor Zsóka és Várkonyi András története pedig talán éppolyan vidám véget ér majd, mint a komédiák, amelyekben együtt játszottak.

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget
Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, hiszen a bankok ajánlatai között jelentős különbségek lehetnek. A Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja pénzintézetek ajánlatait! Egymillió forint 72 hónapra akár 15,43 százalékos THM-mel is elérhető, egy jó döntéssel a teljes futamidő alatt százezreket spórolhat.

A Blikk videói között megtalálható minden, ami érdekelheti olvasóinkat. Legyen szó a legnagyobb A kategóriás sztárokról, a tévés showműsorok kulisszatitkairól vagy éppen a legújabb közéleti és politikai hírekről. A Blikk TV stúdiójában egymásnak adják a kilincset a legismertebb és legszórakoztatóbb vendégek és politikusok akik tabuk nélkül válaszolnak műsorvezetőink kérdéseire. Műsoraink a Blikk.hu-n és a Blikk TV YouTube-csatornáján tekinthetők meg.

Fodor Zsóka Várkonyi András barátság összeveszés