Fodor Zsóka a könnyeivel küszködve reagált Várkonyi András vádjaira: „Nagy gyomros volt ez nekem”

2024. feb 20. 11:38
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Fodor Zsóka cikkünkből tudta meg, hogy Várkonyi András miért neheztel rá / Fotó: Pozsonyi Zita

Fodor Zsóka cikkünkből tudta meg, hogy Várkonyi András miért neheztel rá / Fotó: Pozsonyi Zita

Fodor Zsóka könnyeivel küzdve reagált néhány nappal ezelőtti cikkünkre, amiben Várkonyi András kettőjük kapcsolatának elmérgesedéséről beszélt.

Mint megírtuk, Fodor Zsóka és Várkonyi András ikonikussá vált duójának befellegzett, egy elmérgesedett konfliktus miatt soha többet nem dolgoznak együtt a Barátok közt sztárjai. Várkonyi András bevallása szerint Zsóka cserben hagyta őt, miután két közös fellépésükre sem ment el, és még csak fel sem hívta utána.

Zsóka akkor szűkszavúan reagált a szakítás tényére, ugyanakkor régi barátja nyilatkozatát olvasva tudta meg, hogy ekkora feszültség van közöttük.

- Nagy gyomros volt ez nekem. Ha haragszom, ha nem, nem adom ki a médiának… Belém akart rúgni, de én nem akarok visszarúgni. 40 éve szeretem az Andrist! Az utóbbi pár évet leszámítva. Nagyon szerettük egymást, szerettem vele játszani – kezdte Zsóka, és arra is kitért, hogy az előző cikkünkben említett két elmaradt előadásból ő csak egyre emlékszik, és bevallása szerint kollégája sem hívta fel őt.

Igaza van Várkonyi Andrásnak, hogy megszakította 50 éves kapcsolatát Fodor Zsókával?

Igaza van Várkonyi Andrásnak, hogy megszakította 50 éves kapcsolatát Fodor Zsókával?

- Miért ne mentem volna el, ha tudok róla? Miért dobnék el ennyi pénzt? Egy alkalom valóban volt, amikor nem jelentem meg, de engem nem értesítettek. Amikor hívtak, hogy jön a sofőr, állati pipa voltam. A másikról nem is tudok, sem a város, sem a felkérés nem rémlik. Pécsett és Budapesten is fel szoktam írni minden fellépésem, és a noteszomba is jegyzem ezeket. 58 év alatt miattam még nem maradt el előadás, lázasan is mindig játszottam. Az igaz, hogy nem szívesen mentem falunapra, mert az én vidám prózám zárt terembe való, és olyan helyre megyek, ahol sikerem van. Ezzel együtt, ha megkérdezi, meg tudtuk volna beszélni. Felhívhatott volna! – válaszolt lemondóan Zsóka, aki még alig tért magához a kezdeti sokkból, és habár próbálta magát tartani, elcsukló hangon folytatta.

Legutóbb az Örök szerelem című színdarabban láthatta együtt Fodor Zsókát és Várkonyi Andrást a közönség / Fotó: jegy.hu

Legutóbb az Örök szerelem című színdarabban láthatta együtt Fodor Zsókát és Várkonyi Andrást a közönség / Fotó: jegy.hu

- Most kezd leülepedni. Sok mindent lenyeltem én is az évtizedek alatt, de nagyon szerettem őt. Arra a Várkonyira szeretnék emlékezni, akit szerettem 40 évig. Többet tudok róla, mint a családja, de úgy fogok meghalni, hogy megmarad minden, amit tudok róla. Úgy döntöttünk, hogy a jövőben külön lépünk fel. Nekem is van okom, amiért nem lépek fel vele többet. Nem fogok kitálalni – szögezte le Zsóka könnyeivel küzdve.

BLIKK DOSSZIÉ mappa mappa

Várkonyi András

Kerestük Várkonyi Andrást is, aki nem kívánta folytatni a civakodást, így nem szeretne reagálni.

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget

A Blikk videói között megtalálható minden ami érdekelheti olvasóinkat. Legyen szó a legnagyobb A kategóriás sztárokról, a tévés showműsorok kulisszatitkairól vagy éppen a legújabb közéleti és politikai hírekről. A Blikk TV stúdiójában egymásnak adják a kilincset a legismertebb és legszórakoztatóbb vendégek és politikusok akik tabuk nélkül válaszolnak műsorvezetőink kérdéseire. Műsoraink a Blikk.hu-n és a Blikk TV YouTube-csatornáján tekinthetők meg.

Fodor Zsóka Várkonyi András reagált konfliktus barátság