Polyák Lilla volt férjét, Homonnay Zsoltot megviselte, hogy a Kanadába költözés miatt el kellett szakadnia a kisebbik fiától – videó

2024. feb 20. 11:53
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Polyák Lilla ex férje nem viselte jól a búcsút / Fotó: RTL

Polyák Lilla ex férje nem viselte jól a búcsút / Fotó: RTL

Polyák Lilla egykori férje nehezen dolgozta fel, hogy a kisebbik fia is kirepül és nem láthatja olyan gyakran.

Polyák Lilla és 16 évvel fiatalabb férje, Gömöri András Máté tavaly nyár végén vettek búcsút Magyarországtól és kikötöztek Kanadába minimum három évre, mivel Máté színész képzése addig tart. A színésznő kisebbik fia, Bulcsú is velük utazott, aki szintén kint kezdte el az idei évet a suliban. Bár kétlaki életet élnek, mivel alkalomadtán hazalátogatnak, mégis sokszor honvágyuk van. Legutóbb úgy fogalmazott a színészpár, hogy nagyon szeretnék minél jobban megtalálni Amerikában a helyüket, de a magyar közönséget sem hagyják cserben, ezért nyáron kicsit hosszabb időt terveznek itthon eltölteni. Lilla életük egyik legnagyobb döntésének meghozataláról így fogalmazott:

"Szerettem volna a családot egyben látni. Zsombor (Homonnay Zsolttal közös nagyobbik gyermekük) teniszösztöndíjjal két éve nyert Amerikába egyetemre felvételt, és most másodéves, a kicsi (Bulcsú) meg közölte: 'Anya, tudod, hogy én is megyek, ha leérettségiztem. De miért nem megyünk hamarabb?" - kezdte kifejteni Vujity Tvrtko podcastjában, majd elárulta, a volt férjét megviselte a kisebbik fiától való elválás.

Mondtam, hogy ülj le a fiaddal, és Bulcsúnak is mondtam, beszélj apával. Ha Bulcsú nem akart volna jönni, akkor vagy nem indulunk el, vagy fenntartjuk neki a lehetőséget, hogy otthon tanulhasson tovább, mint ahogy Zsolt meg is kérdezte erről. A válasz az volt: Apa, én akarok menni a legjobban – ecsetelte az édesanya, mire a párja elmondta, hogy jutottak el oda, hogy költözzenek.

- Lillával azt éreztük, hogy évek óta ugyanazokat a szerepeket játsszuk, ugyanazokat a köröket futjuk. Nagyon sokszor éreztem azt mostanában, hogy a szelekció egyre kevésbé tehetségalapú. Nem azt akarom mondani, hogy természetesen nem csúsztak be olyan választások, amik jó döntések voltak, és tehetséges ember kapta az adott szerepet. De mindig azt éreztem, hogy ha nem is vagyok egy könnyű eset, ha nem hajlik a gerincem eléggé, vagy túl szókimondó vagyok – mert ezeket megkaptam az évek folyamán –, akkor az, amit tudok, vagy az, amit teljesítek, mindig elég volt arra, hogy helyem legyen a pályán – vallotta be Máté, aki szerint az itthoni környezet nagyon megváltozott.

"Azt érzem, hogy a szociális háló sokkal jobban megtart Kanadában" – említette meg a színművész. Először csak egy kéthetes próbaidőszakra mentek ki, végül így döntöttek a költözés mellett.

"Tudományos alapon mentünk. Kaptunk egy meghívást a barátainktól, és oda már úgy mentünk, hogy megnézzük, na, behúz-e minket a város. Aztán ez nem volt kérdés, ott voltunk majdnem két hetet, és szerelem volt nagyjából első látásra…" – fűzte hozzá.

BLIKK DOSSZIÉ mappa mappa

Polyák Lilla

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget

A Blikk videói között megtalálható minden ami érdekelheti olvasóinkat. Legyen szó a legnagyobb A kategóriás sztárokról, a tévés showműsorok kulisszatitkairól vagy éppen a legújabb közéleti és politikai hírekről. A Blikk TV stúdiójában egymásnak adják a kilincset a legismertebb és legszórakoztatóbb vendégek és politikusok akik tabuk nélkül válaszolnak műsorvezetőink kérdéseire. Műsoraink a Blikk.hu-n és a Blikk TV YouTube-csatornáján tekinthetők meg.

Polyák Lilla Gömöri András Máté Homonnay Zsolt búcsú