Szilágyi Liliána lenge ruhában villantott a tengerparton – fotók

2024. feb 20. 11:06
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Szilágyi Liliána teljesen új külsővel hódít / Fotó: Pozsonyi Zita

Szilágyi Liliána / Fotó: Pozsonyi Zita

Szilágyi Liliána melltartó nélkül, szabadon élvezi Mexikóban a napsütést és a tengert.

Szilágyi Liliána élete teljesen megváltozott, amióta otthagyta a versenysportot. Az egykori úszónő már korántsem éli a nyilvánosság előtt az életét, olyannyira, hogy a követőihez is csak ritkán jelentkezik be az Instagram-oldalán. A sportolónőt az utóbbi időben egyre több minden kezdte foglalkoztatni, így szívesen hódol az új szenvedélyeinek. Az édesapjával kapcsolatos számos lelki probléma és nehézség után nem tagadta, hogy nehezen tudta megtalálni önmagát. Amióta már nem kell kényszerből úsznia sokkal vidámabb, felszabadultabb és csak élvezi az életet.

A külsejével, hajával, sminkjével és az öltözködésével is rendszeresen kísérletezik, hiszen végre kiélheti a kreatív énjét, melyet korábban rejtegetnie kellett. Liliána gyakran jógázik, meditál, közben pedig világot lát és a kamera előtt is egyre bátrabban pózol. Most az utóbbi kettő is érvényesült a legújabb posztjában, ugyanis Mexikóba utazott és a tengerparton andalogva élvezte a gyönyörű tájat.

Lenge ruhájába annyira belekapott a szél, hogy könnyen levehető: nem vett fel melltartót alá, ezzel még szabadabbá téve az öltözetét. Arra biztatja a követőit is, hogy olyannak szeressék a testüket, amilyen.

BLIKK DOSSZIÉ mappa mappa

Szilágyi Liliána

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget

A Blikk videói között megtalálható minden ami érdekelheti olvasóinkat. Legyen szó a legnagyobb A kategóriás sztárokról, a tévés showműsorok kulisszatitkairól vagy éppen a legújabb közéleti és politikai hírekről. A Blikk TV stúdiójában egymásnak adják a kilincset a legismertebb és legszórakoztatóbb vendégek és politikusok akik tabuk nélkül válaszolnak műsorvezetőink kérdéseire. Műsoraink a Blikk.hu-n és a Blikk TV YouTube-csatornáján tekinthetők meg.

Szilágyi Liliána villantás tengerpart pózolás