Ennyi volt! Fodor Zsóka és Várkonyi András több évtizedes barátsága csúfos véget ért

2024. február 19.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Fodor Zsóka Fotó: Blikk/Zsolnai Péter

Anyagi kár is vezetett a népszerű színészpáros szakításhoz.

Eddig csak nagyon kevesen tudták, de most kiderült, hogy a Barátok közt két egykori főszereplője között komoly konfliktus van: Várkonyi András és Fodor Zsóka között elmérgesedett a viszony – írja a Blikk. Többek között anyagi kár is vezetett a népszerű színészpáros szakításhoz, melyről a színésznő nem kívánt részleteket megosztani a lappal, ám Várkonyi András hosszan beszámolt a történtekről.

Fodor Zsóka és Várkonyi András Fotó: jegy.hu

Fodor Zsóka és Várkonyi András Fotó: jegy.hu

„Még ősszel történt. Le volt kötve két olyan előadásunk is, amit a Zsóka nemcsak nekem, hanem a szervezőnek is letagadott. Azt mondta, nem keresték meg, pedig még kérdezte is, hogy ugye, ezek nem falunapok, mert azokat nem szereti. A szervező mondta, hogy ezek rendes színházi előadások. Majd Százhalombattán és Mátészalkán sem jelent meg.

Én ott voltam, vártam a kezdést, a nézők már bent ültek.

Zsóka pedig nem jött, hiába ment hozzá a sofőr. Letagadta az egészet. Nekem pedig nem küldött egy üzenetet sem. Ez nem csak emberi probléma, hanem szakmai is” – nyilatkozta a Blikknek Várkonyi András, aki így körülbelül három-négyszázezer forintot bukott, majd így folytatta a Blikknek>>>

Ha tetszett a cikk, iratkozz fel a hírlevelünkre itt.


Megosztás Küldés Messengeren Pinterest