Külföldön is zaklatta a volt élettársát egy német férfi

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Egy Lajosmizsén élő német férfi nem tudta elviselni, hogy az élettársa elhagyta, ezért rendszeresen hívogatta telefonon, üzeneteket írogatott neki és követte is. Akkor sem hagyta abba, amikor a nő Ausztriába költözött.
Vágólapra másolva!

A férfi és a nő között 2022 elején gyakorivá váltak a veszekedések, ezért húsvétkor a nő elhagyta és az szüleihez költözött. A férfi ebbe nem tudott belenyugodni, zaklatni kezdte a nőt. Naponta többször hívta telefonon és üzeneteket küldött neki.

Ezen felül közel 4 hónapig rendszeresen követte, vagy valakit megbízott a követésével. A hívásaiban és üzeneteiben tudatta is a nővel, tudja, hogy éppen hol van.

2022 júniusától kezdve a férfi éjjelente elment a nő otthonához, ott dudált és kiabált.

Képünk illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

Amikor a 2022 nyarán Ausztriába költözött, a férfi oda is követte és zaklatta.

Ezt a nő ekkor megelégelte és feljelentést tett az osztrák rendőrségen. Az ügyészség a férfit zaklatással vádolja.

Az Origo megírta, hogy korábban egy 36 éves férfi tette pokollá a volt barátnője életét, egy szegedi férfi pedig féltékenységből lehallgatta a párját. Egy győri férfi sem tudta elfogadni, hogy a szerelme elhagyta, ezért ámokfutásba kezdett.