Külföldre szervezett ki prostituáltakat egy pécsi férfi

prostituált, prostitúció, illusztráció
Prostitute talking with client on the street
Vágólapra másolva!
A pécsi férfi megismerkedett egy Finnországban élő cseh nővel, akivel megállapodtak abban, hogy prostituáltakat fog kiutaztatni Finnországba, ahol a nő irányítása alatt dolgoznak majd. Cserébe a nőknek le kellett adniuk a bevételük 30%-át.
Vágólapra másolva!

A férfi még 2020 szeptembere előtt ismerkedett meg a cseh nővel, aki Finnországban él.

Megállapodtak abban, hogy a férfi prostituáltakat fog kiközvetíteni Finnországba.

A férfi prostituáltként dolgozó és külföldi munkát kereső nőket keresett meg, majd elmondta nekik, hogy prostituáltként dolgozhatnak Finnországban, valamint arról is, hogy a bevételük 30%-át le kell adniuk, hogy a cseh nő intézze az ügyeiket. A nőknek ezek után meghívó levelet szerzett a Finnországba való beutazáshoz, majd kiközvetítette őket a cseh nőnek.

Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

A prostituáltak ezek után felvették a kapcsolatot a cseh nővel és

megállapodtak vele, hogy kezeli a hirdetéseiket, fizeti a közlekedésüket, valamint a hirdetésekre jelentkező férfiakkal megbeszéli a találkozót.

Ezért cserébe kellett a prostituáltaknak leadniuk a bevételük 30%-át.

A férfi és a nő ezek után megegyeztek abban, hogy a férfi a prostituáltak bevételének 5%-át kapja meg. Ezzel közel 3 millió forintot szerzett meg.

Az ügyészség üzletszerű kerítés miatt emelt vádat a pécsi férfi ellen. A cseh nő ellen Finnországban folyik büntetőeljárás.

Az Origo korábban megírta, hogy egy kaposvári nő prostituáltként dolgoztatott egy kislányt, egy szalatnaki pár pedig nőket vett és dolgoztatott. Egy 19 éves lányt megvettek, majd prostitúcióra kényszerítették.