Migránsok szenvedtek balesetet Angyalföldön

8, migránsból, 5, elszaladt, abból, a, BMW-ből, amely, menekülés, közben, oszlopot, és, jelzőlámpát, döntött, Angyalföldön,
Vágólapra másolva!
Egy francia rendszámú BMW a 13. kerületi Dráva utcán, a Carl Lutz rakpart csomópontban kidöntött egy jelzőlámpát és egy oszlopot, majd megállt a rakparton. Ahogy megállt, a benne ülő 8 migránsból 5 elszaladt, 3-at a rendőrök szabadítottak ki - írja a baleset-info.hu. 
Vágólapra másolva!

Az összetört fekete autóban - amelyről fotók is készültek a baleset után - nyolcan voltak, de ez csak később derült ki.

itt örtént a baleset Forrás: www.baleset-info.hu

Ahogy megállt, öten azonnal kiugrottak belőle.

Elszaladtak ugyan, de nem jutottak messze. Pár utcával arrébb ugyanis elfogták őket a rendőrök, majd mindenkit visszavittek a baleset helyszínére.

a migránsok kocsija Forrás: www.baleset-info.hu

Három ember akkor került elő, amikor a kocsi hátsó részéből hallatszó kopogás után kinyották a csomagtartót.

a kocsi eleje tört össze Forrás: www.baleset-info.hu

Az utasokról kiderült, hogy migránsok, akik magukat többnyire bangladesinek, vagy szírnek, pakisztáninak vallották. Ketten fájdalomra panaszkodtak, ők kórházba kerültek, a többieket a BRFK Teve utcai központjába vitték kihallgatásra.

egy jelzőlámpát és egy oszlopot is kitörtek a migránsok Anygalföldön Forrás: www.baleset-info.hu

Azt egyelőre nem tudni, mi okozta a balesetet. Elképzelhető, hogy túl gyorsan haladt a BMW sofőrje és megcsúszott az úton.

hárman a csomagtartóban bújtak el Forrás: www.baleset-info.hu

Tavaly októberben az M5-ösön okozott három ember halálával járó balesetet egy migránsokat szállító embercsempész. Ugyanebben a hónapban Kiskunmajsánál haltak meg ketten abban a balesetben, amit egy másik, szintén migránsokat szállító férfi okozott. Ő is a rendőrök elől menekült, akárcsak 2022 februárjában az az embercsempész, aki Ferencvárosban okozott balesetet száguldozás közben. 2023. október 13-án rendelték el a letartóztatását annak a moldáv férfinak, aki 12 migránst vitt magával egy kisteherautóban, majd száguldozva menekült a rendőrök elől, ami miatt lesodródott az útról és árokba csapódott. Egy hónappal az eset előtt arról szóltak a hírek, hogy migránsok utaztak egy autóban, amely összeütközött egy másik autóval a fővárosban.